ד"ר לירז מרגלית – הפסיכולוגיה של עיצוב התודעה

אנחנו אוהבים לחשוב שאנחנו שולטים במחשבות שלנו. שהבחירות שלנו הן עצמאיות, שהרצונות שלנו – שלנו. אבל האמת? הגישה הכי יעילה לשחק בתודעה של אנשים משלבת מדעי המוח, פסיכולוגיה וטכנולוגיה.
מאחורי הקלעים – ענקיות טכנולוגיה, פוליטיקאים ובעלי הון – עושים שימוש מדויק בהנדסת התודעה כדי ללחוץ על הכפתורים הנכונים, לעצב התנהגויות ולכוון את המחשבות שלנו אל המקום שבו הם רוצים אותנו.

בהרצאה נבין:
איך רעיונות "מושתלים" לנו בראש כך שנחשוב שהם בכלל שלנו.
כיצד מסרים תת-מודעים גורמים לנו לקנות יותר, להצביע אחרת, ולפעול בניגוד לאינטרסים שלנו.
מי האיש שעמד מאחורי מהפכת עיצוב התודעה – ומה זה אומר על ההווה (והעתיד) שלנו.
בניגוד לשיטות השכנוע הקלאסיות, עיצוב תודעה לא מנסה לשכנע אותנו מבחוץ – אלא גורם לנו לחשוב שהרעיון נולד מבפנים.

התובנות מההרצאה לא רק יחשפו את המניפולציות שמופעלות עלינו מדי יום, אלא גם יראו איך אפשר להשתמש באותן טכניקות כדי להשפיע לטובה: על עצמנו, על הסובבים אותנו, ועל המציאות שאנחנו רוצות ורוצים לעצב.

24אוגוסט 2026

מרתה

20:00

לאתר האירוע
ד"ר לירז מרגלית - הפסיכולוגיה של עיצוב התודה. כיצד משתילים לאנשים מחשבות ורעיונות לראש. 24.08 החל מהשעה 20:00 בית ציוני אמריקה. וואטצאפ 054-6133333

אירועים דומים


דילוג לתוכן