כולנו נולדים עם אומץ, אבל בדרך משהו משתנה. הפחד מכישלון, הביקורת העצמית והחשש מ"מה יגידו" גורמים לנו להימנע מהזדמנויות, לדחות החלטות חשובות ולוותר על החיים שאנחנו באמת רוצים לעצמנו.
בהרצאה מעוררת השראה, המבוססת על ספרה החדש "להחזיר את האומץ", חושפת ד"ר אנאבלה שקד מדוע אנחנו נתקעים דווקא ברגעים החשובים ביותר, ומה אפשר לעשות כדי להשתחרר מהפחד שמנהל אותנו.
באמצעות סיפורים מרגשים מהקליניקה, מחקרים עדכניים וכלים מעשיים ליישום, היא תראה כיצד אפשר לפתח אומץ גם כשהפחד אינו נעלם – ולקבל החלטות שמקרבות אותנו לחיים מלאים, משמעותיים ומדויקים יותר.
אודות:
ד"ר אנאבלה שקד – פסיכותרפיסטית, מומחית לפסיכולוגיה אדלריאנית וליישומיה בפסיכותרפיה, ובעלת תואר שני ושלישי בתרפיה בהבעה ויצירה. היא מייסדת בית הספר לפסיכותרפיה במכון אדלר,
מייסדת-שותפה ומרצה בכירה בתוכנית המאסטר לייעוץ אדלריאני באוניברסיטת רמון ליול בברצלונה, ויוצרת "מאסטרקלאס טיפול".
ספרה הראשון, "לקפוץ למים", היה רב-מכר במשך שנים ותורגם לשפות שונות. ספרה החדש, "להחזיר את האומץ", ראה אור בשנת 2026 ומציע דרך מעשית להתמודד עם הפחדים שמעכבים אותנו ולהעז לחיות את החיים שאנחנו באמת רוצים.
לפרטים נוספים לחצו: ל"אתר האירוע"

