פוליה היא "איטליה למתקדמים ". חבל ארץ שלא היה מוכר עד לפני כמעט עשור, עד כדי כך שעד היום, לא תמיד יודעים ומזהים את פוליה עם איטליה. העקב של המגף האיטלקי הוא "מטבח עני", בתוך מה שידוע "אסם המזון " של איטליה, אדריכלות שיש בה עקבות של עושר ועוני. איזור שהוא שילוב מרתק של יהדות, נצרות ואיסלאם , עיקבות של נישלטים ושולטים לאורך מאות שנים. טבע פראי של חופים ,יער קדום, ומרבדים של עצי זית.
בהרצאה ננסה להבין את קסמו של המקום,ומדוע כל אוהב איטליה, חייב להכניס אותו ברשימת "חובה לראות".
למידע נוסף לחצו: "לאתר האירוע"
הרצאה מס' 8: טיולי קולינריה – על טעם ועל ריח | מרצה: אורנה נוי
הרצאה מס' 9: אומבריה ומרקה – הלב הפתוח של איטליה | מרצה: אריאל די קאסטרו
הרצאה מס' 10: עמק אאוסטה ופריולי | מרצה: דלית קצנלנבוגן