"אני אתחיל מהסוף…"
אחרי הסדנה אתם תדעו להמציא מנות של מסעדת שף בעצמכם, לבשל מהראש ולא ממתכונים ולהפוך את האוכל שאתם מכינים למנה שהחברים והמשפחה שלכם לא האמינו שאתם הכנתם.
- לא משנה אם אתם פודיז שרוצים לגלות את הסודות מאחורי המנות במסעדות מישלן
- בשלנים ביתיים שרוצים להפוך אורז וקציצות לאוכל ברמה של מסעדה
- או בכלל אנשים בדיאטה שרוצים להנות מהאוכל ולא לסבול מכל ארוחה
וכדי שזה יקרה אנחנו נגלה בסדנה:
– מה העקרונות של יצירתיות ולמידה במוח?
– ההיסטוריה של הבישול ומה באמת הופך אוכל לטעים?
– מה מסעדות יודעות על חוש הטעם שאנחנו לא? (כולל ניסויים שנעשה)
– ולמה חוש טעם הוא בכלל לא מה שלימדו אותנו? ולכן כל כך קשה לנו להמציא מנות ולהיות יצירתיים במטבח
– מה העקרונות של יצירתיות ולמידה במוח?
– ההיסטוריה של הבישול ומה באמת הופך אוכל לטעים?
– מה מסעדות יודעות על חוש הטעם שאנחנו לא? (כולל ניסויים שנעשה)
– ולמה חוש טעם הוא בכלל לא מה שלימדו אותנו? ולכן כל כך קשה לנו להמציא מנות ולהיות יצירתיים במטבח
לפרטים ולכרטיסים לחצו: "לאתר האירוע"